الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد

سازمان ملل: به حمایت از حق فلسطینیان متعهدیم

سازمان ملل: به حمایت از حق فلسطینیان متعهدیم معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی با تاکید بر تعهد سازمان ملل بر حمایت از حق مسلم فلسطینیان گفت: مردم فلسطین سزاوار زندگی با عدالت و کرامت، حق تعیین سرنوشت و استقلال هستند و موضع سازمان ملل روشن است و اشغال باید پایان یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رزماری دی کارلو معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی روز دوشنبه به وقت محلی (۱۵ ماه می ،۲۵ اردیبهشت ماه ) در مراسمی در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک با موضوع پاکسازی قومی حدود نیمی از فلسطینی ها در سال ۱۹۴۸ که برای نخستین بار در حال برگزاری است، افزود: مسئله فلسطین ارتباط تنگاتنگی با تاریخ و منشور سازمان ملل متحد دارد. احترام به حقوق بین الملل و حقوق بشر، تعیین سرنوشت و حل و فصل مسالمت آمیز درگیری ها دلیل وجود سازمان ملل است.

معاون دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: فلسطینی ها سزاوار زندگی با عدالت و کرامت، حق تعیین سرنوشت و استقلال هستند. موضع سازمان ملل روشن است. اشغال باید پایان یابد. راهکار دو کشوری باید

صلح و امنیت پایدار برای اسرائیلی ها و فلسطینی ها را به طور یکسان داشته باشد و در راستای حقوق بین الملل، قطعنامه های سازمان ملل و توافقات قبلی باشد.

دی کارلو ادامه داد: ما خواستار دیدن کشور مستقل فلسطین در کنار اسرائیل هستیم که با صلح و امنیت در کنار یکدیگر زندگی می کنند و بیت المقدس به عنوان پایتخت هر دو کشور است.

معاون دبیر کل سازمان ملل گفت: ما بر تعهد سازمان ملل متحد برای حمایت از حق مسلم مردم فلسطین به تعیین سرنوشت خود و پیشبرد صلح عادلانه، همه جانبه و پایدار در منطقه تاکید می کنیم.

وی تصریح کرد: مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۳۰ نوامبر سال گذشته قطعنامه‌ای را تصویب کرد. این قطعنامه خواستار بزرگداشت هفتاد و پنجمین سالگرد نکبت بود. خاطره های این واقعه همچنان زنده است و ما را ترغیب می کند که به تلاش برای یافتن راه حل عادلانه و پایدار برای مناقشه اسرائیل و فلسطین ادامه دهیم.

معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: من با نگرانی عمیق اعلام می کنم که چشم انداز از سرگیری روند سیاسی به سمت راهکار دو کشوری بر اساس قطعنامه های سازمان ملل، قوانین بین المللی و توافقات قبلی، همچنان رو به تضعیف است.

دی کارلو تاکید کرد: در سراسر کرانه باختری اشغالی، از جمله بیت المقدس شرقی، گسترش افراطی شهرک‌ها که بر اساس قوانین بین‌المللی غیرقانونی است، به طرز چشمگیری سرزمینی که برای یک کشور فلسطینی در نظر گرفته شده است را تغییر می دهد.

وی تاکید کرد: خشونت، از جمله خشونت شهرک نشینان علیه فلسطینیان، همچنان فراگیر است. از سوی دیگر، اخراج، تخریب و مصادره اموال بی فلسطینیان بی وقفه ادامه دارد.

معاون دبیرکل سازمان ملل ادامه داد: چنین اقداماتی چشم انداز ایجاد یک کشور فلسطینی با دوام را تضعیف می کند.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه، از سال ۲۰۰۵ که این دفتر شروع به ثبت آمار قربانیان فلسطینی کرد، سال گذشته بیشترین تعداد فلسطینی ها در کرانه باختری اشغالی کشته شده اند. همچنین از سال ۲۰۱۵ تاکنون، سال گذشته بالاترین تعداد غیرنظامیان اسرائیلی کشته شده اند.

معاون دبیرکل سازمان ملل گفت: ما بار دیگر درخواست خود برای احترام به وضعیت موجود تاریخی در اماکن مقدس در بیت المقدس، در راستای نقش ویژه اردن را تکرار می کنیم.

دی کارلو گفت: تنها در هفته گذشته، در جریان تشدید خطرناک درگیری ها در غزه، حملات هوایی اسرائیل منجر به کشته شدن ۳۳ فلسطینی از جمله زنان و کودکان شدند. یک اسرائیلی یک زن غیرنظامی نیز بر اثر شلیک راکت فلسطینی ها کشته شدند.

به گزارش ایرنا، امروز دوشنبه به وقت محلی (۱۵ ماه می ،۲۵ اردیبهشت ماه ) برای نخستین بار مراسمی در مقر سازمان ملل متحد در شهر نیویورک با موضوع پاکسازی قومی حدود نیمی از فلسطینی ها در سال ۱۹۴۸ در حال برگزاری است. این مراسم در راستای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در پاییز گذشته است.

محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این مراسم که با حضور سفیران کشورها سازمان ملل و سایر مقامات برگزار شده است، نخستین سخنران پس از اظهارات معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل است.. هدف این رویداد ایجاد تجربه‌ای فراگیر از روز نکبت است.

اگرچه اخراج فلسطینیان یک واقعیت غیرقابل انکار در میان مورخان حرفه ای است، اما متعصبان طرفدار رژیم صهیونیستی این واقعه را بر نمی تابند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار